Een merk opgericht door twee jonge ondernemers uit Groningen met een passie voor fitness en ondernemen. De missie van Bagga is om moderne professionals te inspireren en in staat te stellen een ambitieuze en actieve levensstijl te omarmen. Sportief zijn zegt iets over karakter, het laat zien waar iemand voor staat. Met Bagga maken wij het mogelijk om dit overal te tonen. Functionele en stijlvolle tassen met een statement!

Only for Winners

Waarden

gedreven door

Discipline

Onze filosofie is gebaseerd op de stoïcijnse principes van het nastreven van discipline boven motivatie en het blijven inspireren van anderen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Stoïcisme is de basis van ons merk en onze producten.

Een uiting van

Ambitie

Ambitie is wie we zijn. Het voedt onze groei en stuwt ons vooruit. We stellen onszelf hoge doelen en werken onvermoeibaar om deze te bereiken. Onze ambitie stimuleert ons om te innoveren, creëren en de beste te zijn.

Een bron van

Inspiratie

Inspiratie is het hart van ons merk. We worden geïnspireerd door de mensen om ons heen, door de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, en door de onbegrensde mogelijkheden die ons te wachten staan.